Who links to me?

29 augusti, 2005

Martini och hostmedicin...


... fast inte samtidigt. Men det hjälper mot förkylning. I alla fall vill jag tro det. Jag avskyr att vara förkyld. Det raspar i halsen och man blir kallsvettig och trött. Ingen tycker synd om en - i alla fall inte så mycket som behövs och själv känner man sig bara sjuk. Håhå jaja - nog om det!!
I allt snorande så har det inte blivit något "koloniserande", men jag släpade mig till Botaniskan och gick på växtmarknad. Så sjuk blir man aldrig att man inte orkar gå på växtmarknad. Köpte en del perenner - några pyttesmå som jag knappast törs sätta utomhus. En liten
Nipsippa och en citrongul bergvallmo. Men den fräckaste var en röd bergvallmo, som ser ut som skrynkliga sidennäsdukar när den blommar. Får se om de överlever.

Idag blir det inte så mycket gjort. Jag ska skicka iväg en pelargonstickling till en tjej och köpa mig något gott. Dessutom ska jag boka tid hos min bekant som är naturläkare. Hon ställer diagnos bl.a. genom att stirra en i ögonen - irisdiagnostik - och det ska bli intressant. Jag måste försöka gå ner i vikt och bli piggare.

Lev väl!!
Vi hörs

PS Tack Rita för din kommentar. Det värmde

3 kommentarer:

Rita sa...

Gött du rättar till dej,, Martini gör underverk!!*skrattar* Botanik ja,,,,har alltid velat ha tag på den "svarta"vallmon,,men då på den tiden, var man tvungen att va me i föreningen, så man kunde byta frö osv,, jag gick med, 400:-, å självklart, det året var det ingen som hade den sorten! Lycka till med dom du köpte!

Annela sa...

Tack! Jag har nyligen gått med i Trädgårdsamatörerna. Det ska bli spännande. Om du vill kan jag spana efter svart vallmo till dig. Ingenting är omöjligt!!

Jo Martini gör en bättre. Idag är det bättre.

Rita sa...

Å jaaaa det kan du väl göra,, skulle bli jätteglad,,, men det kanske inte är så lätt.

Who links to me?