Who links to me?

11 maj, 2006

Kronor


Idag ska tandläkaren göra ett nytt försök att få fast min krona. Hon har reserverat en hel timme. Whaaaa!!!
Jag vill helst åka till "Hvilan" och gräva. Kanske jag orkar senare om det inte gör för ont när bedövningen släpper. Mitt forsytiaträd blommar som aldrig förr. Vad skulle jag göra utan kolonin??

9 kommentarer:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Hoppas det gått bra och att du kan återgå till Forsythiablomningen!

Lindas trädgårdsblogg sa...

PS. Jag råkade klicka flera gånger på förra inlägget, fattade inte att du modererar! Så ta inte med det här :-)

Anonym sa...

Tur att du har din koloni och forsytian när tandläkaren ska rota i din mun en hel timme... Sen behöver du ju vila där en stund och samla krafterna igen.

Anonym sa...

Ja, du!

Tänk att arbete på en liten odlingslott kan ge en så mycket. Först planerar man hela vintern, läser kataloger, tidningar och böcker, ritar, diskuterar och tänker och sedan äntligen får man gå ut och arbeta med hela kroppen. Samtidigt som man njuter av ljus, dofter, fågelsång, vackra små (överlevande)plantor, samtal med grannarna och fikastunden. Trots att all förkultivering har gått åt skogen och ogräset frodas, kan jag bara njuta. Häromdagen stod den yngste och störste sonen bredvid mig och njöt av solen. Han undrade om det verkligen kan vara kul att luka. Svaret kom direkt från den stora systern och svågern. "Det hör bara till." När jag sedan låg där på knä tänkte jag: "Ja, det är kul, för det är så snyggt efteråt och så småningom har jag vunnit kriget - åtminstone delvis." Tänk att jag, som vill gå i högklackat och vara ren och väldoftande, numera kan gå in på Willys med skitiga händer och smuts under naglarna och jordiga och fullkomligt strunta i folks ev. blickar. Det är lycka! Livet är härligt ibland!!! Eller hur?

Kram från Pia-Lia

Anonym sa...

Så fantastiskt vackert med blommande buskar! Sänder dig en styrkekram jag kan förstå att du behöver en sådan då problematiken i din mun känns ända hit...brrr*
Va rädd om dig / mvh Gsan

Anonym sa...

Men Annela, var är du?

Anonym sa...

Lyckliga du som har en koloni. Själv får jag nöja mig med att göra det trivsamt i andras utemiljö. Men det är i och för sig inte så illa det heller.

Anonym sa...

vilken vacker ginst bild...blir alldeles tagen!

Annela sa...

Tack för alla inlägg.
Lena: Trädet är en Forsythia. De brukar egentligen vara en buske, men min har aldrig varit ansad så den är numera ett träd.

Who links to me?