Who links to me?

08 maj, 2006

Åter till brottsplatsen


Igår var det lite vårgrävning i kolonin och då fick lilla Tessla - kolonikatten om ni minns - följa med till sina gamla jaktmarker. Har ni sett en vackrare katt ibland mina gulsippor?? Hon är riktigt photogènique.

10 kommentarer:

Mona sa...

Tessla - så fin hon har blivit! Jag minns min träff med henne när hon ännu var kolonikatt. Det var en dag med ösregn, Annela och jag satt i det lilla blå huset och blickade ut i spöregnet, och runt oss gick den där lilla toviga vilden och mjauade ynkligt. Som drottning bland gulsipporna måste hon tycka att livskvalitén höjt något otroligt!
Hälsning från kusinen M.

Anonym sa...

Vilken sötnos du hittat bland blommorna!

Annela sa...

Ja, hon är jättesöt och hon har verkligen kommit sig upp här i livet. Detär nästan ett år sedan som vi träffades första gången och då var hon tovig, smutsig och hungrig samt hemlös.
Nu är hon en kelig innekatt, som ibland vill gå ut, men mest vill sova på sin leopardkudde, ta sig en matbit och ligga i knät och bli kliad under hakan

Anonym sa...

Vilken fin bild!

Har du en kamera du kan rekommendera? Funderar på att köpa en digital kamera men är rådvill.

Annela sa...

Tja, jag är nog inte rätt person att rekommendera, men den som vi har heter Konica Minolta Dimage Z3 Silver och kan ses på:
http://se.pricerunner.com/photography/digital-cameras/217546/details.
Vi har haft den länge och är väldigt nöjda med den. Den kan zooma 12x och tar bra närbilder på blommor och insekter t.ex.

Anonym sa...

Vilken ljuvlig bild. Hennes ögonfärg går i ton med sipporna.

Mette sa...

Åh! Vilket sött kärleksbarn!

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det var det sötaste!!

Lindas trädgårdsblogg sa...

Det var det sötaste!

Anonym sa...

Tack för tipset. Jag ska kika på den. Alltid en början.

Who links to me?