Who links to me?

09 juni, 2005

Vadå rensa ogräs??

Onsdag kväll 8/6
Vadå rensa ogräs? Inte har det blivit något rensat. Var tvungen att fixa ett sjukintyg hos husläkaren och sedan var det massage på eftermiddagen. Alla borde unna sig massage. Det är underbart! Att bara ligga stilla och låta någon annan som verkligen kan (Heja Malin!!) massera så att man blir varm i hela kroppen och känner sig alldeles upplöst i konturerna.
Men hur ska jag klara sommaren då det är stängt???
Men när kroppen fått sitt så var det dags att mata själen. I kväll hade vi "smakprovskväll" på kören. Vi sjöng ett smakprov ur höstens projekt "Paul Bunyan" och några vårsånger. Projektet är tillsammans med elever vid Operahögskolan här i Göteborg och för en gångs skull ska vi sjunga på svenska. Men handlingen verkar lite knäpp; i början när kören sjunger är vi gamla träd och senare ska vi också vara julfestdeltagare.

Torsdag 9/6
Idag ska det äntligen bli en cykeltur till kolonin. Jag lääääääääääängtar. Och jag har sommarlovskänslor fast jag har varit sjukskriven så länge. 2/3 av gossarna hemma har redan sommarlov och det smittar av sig på en gammal lärarsjäl.
Tillbaka till naturen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolonin (som ska heta "Hvilan") here I come!!!

Inga kommentarer:

Who links to me?