Who links to me?

14 september, 2005

Den katten, den katten...

Här ser ni katten som lyckades med något som jag inte lyckats med någonsin; att få Johan 17 år att stiga upp kl. 9 en söndag utan att det är fotbollar inblandade.
Johan upptäckte att det på morgonkröken började bli lite varmt på magen och då han kom till medvetande såg han att Tessla lagt sig där. Det blev väldigt varmt och han masade sig till sittande läge intill väggen för att fösa bort henne. MEN då var hon snabb och lade sig snabbt mitt i sängen där det var som varmast.
S-t också, tänkte Johan i sitt halvvakna tillstånd, och försökte lyfta ner henne längre ner mot fotänden på sängen. Men det tyckte Tessla var en riktigt dålig idé och fräste åt honom det värsta hon kunde. Johan fann för gott att inte utmana ödet utan lämnade hela sängen till katten. Den söndagen var han först uppe av alla och det är en historisk händelse i familjen Bergströms liv.

7 kommentarer:

Snigel sa...

Tessla förtjänar en bragdmedalj! ;o)

Hemma hos mig har det de senaste åren varit förenat med livsfara att försöka väcka de små liven, speciellt dottern. (Det kan ha något att göra med blomsprutan jag attackerade henne med, en tidig morgon en gång i tiden...)

Pollymia sa...

Jag blir alldeles varm inombords var gång jag läser om hur Tessla fått det!!! Hon har redan hamnat i katthimlen....

Lyckliga Grodan sa...

Den där katten är en livsnjutare av stora mått.. en riktig kvalitetskatt mao.. och en bestämd sådan verkar det som

Annela sa...

Ja, hon vet vad hon vill och i morgon kommer hon till oss igen och skka bo här i 9 dagar!!
Johan - watch it!

rita sa...

*ler medhållande*, precis så fungerar katter! Härlig bild, den säger ju allt!

Mette sa...

Åh vad skönt det ser ut!!

Gnosan sa...

Ha ha ha, en katt vet vad den vill..och får ofta sin vilja igenom. Just för att den är katt. Den kan dom där knepen i det tysta språket, underbart!!
Hur många platser "man" än försöker att skapa för att den ska ha nåt eget är det just såhär det slutar. Nära och gärna i armhålan eller uppe vid öronen..ha ha ha*

Who links to me?