Who links to me?

02 september, 2005

Sol och regnIgår var det fantastiskt väder här i Göteborg och jag låg på soffan och hostade hela dagen. Kände mig som en bläää hela dagen. Var inte ens ute.

Idag känns det mycket bättre, men idag regnar det. Tror ändå att jag ska trotsa vädret och gå ut. 30-60 minuters motion per dag var det ju. Puh!!

Min diet har ju gått bra ännu så länge. Fast jag tror att jag äter för lite, för jag är rädd att äta fel. Igår längtade jag efter en glasstrut - en stooor med choklad på. MEN istället blev det örtte. En mycket dålig ersättning kan jag tala om, men jag kände mig väldigt duktig. Min naturläkare ringde också och undrade hur det gick och tipsade mig om en kurs i hälsosam matlagning, som lät intressant - bara det inte inkluderar bönor, linser och tofu. Det kan jag bara inte få ner. Vin och sprit är heller inte tillåtet, men ikväll ska jag synda lite och ta ett glas rödvin - eller två:)

Dagens motion: 30 min promenad

6 kommentarer:

Rita sa...

Den där hälsokosten har jag sett på håll,,*ryser*,,ingenting för mej.

Annela sa...

Vadå, "på håll" *nyfiken*

Rita sa...

I bantar recept, och kompis som skulle banta osv,, på håll, menade jag att jag själv slipper detta,,frossar i gräddsås gör jag,,

Lena sa...

Hej på dig!
Måste bara sätta ett fotavtryck inne hos dig och säga att även jag har förkärlek för trädgård och blomster dessutom pelargoner som jag kommer att skriva om så småningom,,,har även Lasse som är en entusiast i området...
tack för din uppmuntran i rim och ramsor inne hos Rita..

Pollymia sa...

Hejsan svejsan!

Vad duktig du är! Ska oxå ta tag i min fysiska hälsa känner jag, hela jag har blivit urplufsig och konditionen är lika med noll. Promenader och sockeravgiftning - omedelbart!!!

Vi får stötta varann

Kram M

Annela sa...

Ja, det är lättare om man är flera.

Who links to me?