Who links to me?

31 oktober, 2005

Gräva, gräva, gräva...


Idag fick jag med mig alla tre sönerna till kolonin för att höstgräva lotten. 2/3 ska grävas och vändas så att den kan fräsas i vår. Dessutom ska jag leka trädgårdsdesigner och ändra utseendet. Mer sittplatser för avkoppling och kontemplation och inte så mycket odlingar av grönsaker. Många bärbuskar och blommor. Men jag hinner ändra mig många gånger än - tror jag.

3 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

oj, ska sånt göras nu??? Min galna trädgård får liksom klara sig själv.. jag önskar jag kunde mer om trädgård.. och jag önskar jag la lite mer tid på underhållsarbete i den.. men det gör jag inte..

Annela sa...

Jag vet inte riktigt. Jag måste gräva för att allt gräs och ogräs ska frysa sönder i vinter och för att jorden ska kunna fräsas i sommar. Jag kan inte mycket om trädgård men jag lusläser trädgårdsböcker och till min ffödelsedagick jag en riktig "Trädgård för dummies"-bok och den har varit till stor hjälp. Jag har dessutom gått med i Trädgårdsamatörerna och här i Göteborg har de ett jättefint bibliotek med böcker, videos och trädgårdstidningar man får låna helt gratis. Så jag kanske lär mig så småningom. Och så har jag ju grannen Stig. Fast det finns väl alltid mer att lära.
Just nu behöver jag lära mig hur man anlägger en ny liten trädgård.

Anonym sa...

Jag är hopplös, jag har ständigt pågående projekt i min hjärna,för vår trädgård... vi kan väl göra si där och så där och, och, och..många spadtag blir det och en dag blir vi nog färdiga ler*

Who links to me?