Who links to me?

28 oktober, 2005

Internationella nalledagenIgår var det "Internationella nalledagen", men det missade vi så vi måste fira den idag istället. Därav de dystra nalleminerna på bilden. Det är bara att vara extra snäll mot sina nallar, så de ine flyttar. Bjuda dem på kalas med saft och tårta. Det gillar de. Men glöm inte bort de andra gosedjuren. Det är viktigt att ingen blir bortglömd.Och kanske är de sugna på en liten semesterresa?

På bilden ser ni en bråkdel av familjens gosedjur och en del av våra nallar.

Fr.v.

främre raden:Koala(Johans - 17 år), Skrinnarnallen (souvenir från Skridsko VM GBG 2003 (Henkes - snart 19

bakre raden; Rex Tuttinutt (min), StorBjörne och Hjärtrud (Anders nallar - 14 år)

6 kommentarer:

Gnosan sa...

Nalledagen ,den dagen missade jag .

Vilka mysiga vänner du har där.
Nallen den bästa kompisen alltid beredd att rycka in. Hjärtrud, med röda hjärtan. Va söt.

Mitt barn-barns nalle blev kvar under täcket i hans säng här, då han varit på besök i några dagar. Då de körde hem , ringde telefonen halvvägs.
-Nallis glömde vi honom??
Vi bestämde att nalle skulle få åka postbil. Försiktigt la vi ned honom i en postpåse. d
Vår lille vän fick ligga där i mörkret. Först nån timma i en gul brevlåda, vidare med bil till en skakig sortering , för att med lastbil landa i rätt stad.
Då Nalle dagen efter, klev ur sin påse, såg han något förvånad ut i blicken. Men då han fick se lilleman, blev allting bra igen..

Grattis till Alla NALLAR !
Hipp hipp Hurra!

Annela sa...

Vilken tur att han hittade hem, Nallis. Jag hoppas verkligen att han slapp frankeringsmaskinen, där blie man alldeles manglad.
Hjärtrud är norska och kommer från Lillehammer. Mina pojkar har fortfarande ett och annat gosedjur i sängen, men lillebror är värst. Han har fortfarande massor i sängen. Men de tycker antagligen att det blir för varmt och bråkigt med hans kalvben, för på morgonen brukar de flesta av dem ha hoppat ur.
Själv har jag Rex Tuttinutt bredvid kudden och maken bredvid mig och jag tror inte att de upplever det som något konkurrensförhållande.

Gnosan sa...

Det låter gulligt och kärt Annela!

Tyvärr råkade nog nallis ut för den där maskinen men nu ser han piggare ut ler*

Önskar dig och de dina en fortsatt
go Fredag / mvh G

Pollymia sa...

Mamma är förskollärare så jag är väl insatt i nalle-dagen, hihi.

Du, när du ändrade bakgrund och så, inget blev förstört? Alla bilder, länkar och allt funkade och så? Har varit sugen länge på att byta men inte vågat.....!!!

Snart helg!!!

Kram M

Annela sa...

Nja, inga länkar och annat man lagt in fanns kvar när jag bytt, men bilder i själva bloggen blir kvar. Men jag passade på att lägga in lite nya länkar och försökte strukturera dem lite. Men det var ju lite jobb förstås.
Ha en skön helg.

Gnosan sa...

Har du sett Hattresan, nallarna, på min blogg?
Snyggt klädda iklädda hattar!
Inte vilken hatt som helst...faktiskt ler*

Who links to me?