Who links to me?

30 mars, 2006


Solen sken i morse från en molnfri himmel och det var 8+, men nu är det mulet och ett stillla regna faller ner över de sista smutsiga snöhögarna i parken. Jag har monterat ihop mitt lilla växthus och riggat lamporna, så nu ska mina små pelargonsticklingar och frösådderna få det mysigt och ljust så det växer fint.
Duvorna är här och kollar läget med jämna mellanrum. De har fått för sig att min balkong skulle vara ett bra ställe att bygga bo på. Vi är INTE överens om det.
Jag har varit hos frissan och gjort mig vårsnygg också. Svarta slingor i allt mitt gråvita och det blev verkligen ett lyft!!
Nu kan våren komma vilken dag som helst.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bebisar i kuvös...

Har du provat att så pelargonfrön någon gång? Hur gick det?

Annela sa...

Ja, det har jag gjort och det går ibland och ibland inte alls. Jag sådde 14 med 2 frön i varje, 2 har kommit upp. Men det kan ha varit så att fröna var gamla eller att jag petade ner dem för djupt.
Jag tror mer att det hängde på mig.
Det är lättare med sticklingar, tycker jag

Anonym sa...

Hairy balls, skrattar* skrattar inte åt din tandproblematik, förstår din vånda. grattis till ny frisyr och glada pelargonior* Fortsatt go lörd´´a mvh Gsan

Annela sa...

Den största våndan är ju betalningen. Tack nya frisyren eller färgen, för frisyren är nästan densamma - ungefär gråsparv i medvind :), är trivsam, fast jag blir fortfarande lite överraskad när jag ser mig i spegeln: Javisst, ja!
Ha en skön söndag
kram Annela

Who links to me?