Who links to me?

21 oktober, 2005

Slingorna borta och nya glasögon




Nu ska ni få se min nya look.
De svarta slingorna från i somras har vuxit ut och klippts bort. Nä, jag har inte blekt håret - det är så det är; kritvitt eller ljusgrått eller vad man nu vill kalla det. Jag tror att jag föredrar vitt. Men jag kan inte bestämma mig om jag tycker om det eller inte. Det är kanske lite för blekt för mig. Det kanske krävs lite färg om jag inte ska bli "tant".

Äntligen har jag också kostat på mig nya glasögon. De blev alldeles för dyra, men jag tyckte att det var min tur nu. Annars är det mest "nya klappskridskor, nya fotbollsskor, ny elgitarr, nya dataspel". Men nu blev det ett par handgjorda franska designbågar - de´ni. Har aldrig haft så dyra förut. Fast jag gillar dem. Dessutom inbillar jag mig att det är bra för själen och inte minst för hur man "ser ut"

11 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad fint..! Jag tycker du kan känna dig stolt ! Vilken förändring...tänk vad hårfärg och nya glasögon kan göra. Läckert!
TANT , glöm det..du är skitsnygg*
Fortsatt go fredag!

Annela sa...

Tack för de orden - de värmde.
Jag kanske ska låta det vara vitt, då

Anonym sa...

Jag tycker du ser "fräsig ut" !
tufft och raffigt..det klär dig.

mvh G

Annela sa...

Tack tack!! Vad glad jag blir:))

Lyckliga Grodan sa...

å så fint.. skitsnyggt helt enkelt...

Anonym sa...

Där hör du!
En groda kan inte ha fel.
Så det så!

Annela sa...

OK - ett grodord gäller!!

Annela sa...

Javisst ser det ut så på bilden, men jag tror att det är ljuset. Tyvärr! Men å andra sidan har jag börjat gå en kurs i hälsosam mat, så vem vet kanske jag kommer att bli mindre så småningom. Det är åtminstone tanken - OCH att jag ska må bra, sov bättre och bli piggare och gladare.

Anonym sa...

Jösses, här snackar vi "raffig".
Jätteläcker! Blondiner har ju roligare,, så det så!

Maria sa...

Åh vad fint, ja jag tycker du ska vara ljus!
Jag har ju precis gått tillbaka till min mörka hårfärg och känner att det är helt rätt för tillfället. När du tröttnar kan du ju färga det igen.
Men som sagt, jag tyckte det var superfint som ljust, speciellt ihop med de trendiga brillorna!

Kramar i massor

Städ-Maria

Annela sa...

Tack alla!! Jag började bli vithårig redan i 25-årsåldern, men då var det bara enstaka hårstrån - inte grå utan vita. Men har väl ännu inte accrpterat det fullt ut.a

Who links to me?