Who links to me?

23 januari, 2007

Dag 2
Idag har jag börjat sticka den här koftan i grönt med blå kant att hänga i skylten, när den blir klar. Snygg va??

Det senaste nu är att hålla ihop koftan med en pinne istället för knappar och knapphål. Och det finns massor med fina pinnar med mönster eller djur på toppen.

10 kommentarer:

Ca sa...

Snygg!!!

Inside Out sa...

Jättefint! förresten, Här kommer en liten utmaning från Burströmska gärdan, Luleå. Vänligen läs min blogg och säg hej till någon du inte känner i morgon :)

Nina på Johangården sa...

Du måste ha fått ett väldigt bra ställe att vara på nu! Jag blir nästan lite avis på dig. Här finns inga garnbutiker på flera mils håll. Suck! Annars skulle jag försöka få praktik i en sådan.

Josephine - administratösen sa...

Annela - glöm inte att du fick skrivarcirkel-ämne av Inga M: "Sten" den 19:e januari, ifall du inte kan, skicka vidare ;-)

Annela sa...

Oj, det hade jag alldeles glömt bort i allt roligt. Jag får nog passa till nästa.

Lars Anders Johansson sa...

Det där med pinnar verkar opraktiskt - går de inte upp lätt?

Annela sa...

Nä, de håller faktiskt. De fungerar lite som en gammaldags hattnål.

Annela sa...

Nina: jag önskar att du kunde komma och se alla de underbara garnerna ssom finns på 2 Knit. Hon har bara naturmaterial och igår köpte jag alpackagarn till ett par gosestrumpor. Det finns bara ett garn som är mjukare än det och det är kammad alpacka. Och vilka färger sen...

Annaa M sa...

Nästsan så jag blir sugen igen... stickade mycket med garner och beskrivningar från Drops en gång i tiden. Sen tog allt bara slut, allt stickande, det ligger en 3/4 tröja i oblekt entrådigt ullgarn i min korg sedan många år.

Annela sa...

Ja, den kanske kan återupplivas. Det roliga med Drops är att alla deras mönster finns gratis på nätet.

Who links to me?