Who links to me?

09 januari, 2007

Hurdan är du?

Det här testet hittade jag hos ca. Klicka här!Utåtriktad Planläggande Abstrakt Känslostyrd person

SÅDAN ÄR DU:
Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".
Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.
Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.
Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Ja, kanske det

4 kommentarer:

Mari sa...

...och jag är en utåtriktad, upplevande, abstrakt... mitt emellan tänkare och känslostyrd :)

Testet (och resultatet) liknar andra som jag gjort som baseras på C G Jungs idéer om arketyper. Det finns en underbar serie böcker av Jean Shinoda Bolen som handlar om gudar och gudinnor inom oss som också bygger på dessa tankar.

Allt gott!
/Mari

petra sa...

Jag har för övrigt en ny liten "utmaning" i min blogg - välkommen!!

Christina W sa...

Det där lät väl bra?

Annela sa...

Mari: Jag ska försöka läsa Bolens böcker som du rekommenderar. Intressant!

Petra: Ska kolla utmaningen genast

Christina w: Ja, nästan för bra

Who links to me?