Who links to me?

06 januari, 2007

Vilken hund är du?

Engelsk bulldog

Bulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion.
TESTA SJÄLV

7 kommentarer:

Lars Anders Johansson sa...

Frågan är om den engelska bulldoggen njuter så mycket av livet - den är ju så sönderavlad att den får massor av krämpor.

LindaLotta sa...

Det blev jag också... Tycker dock inte att den är så fin...

Annela sa...

lars anders: Ja, det är sant och den är inte så vacker heller. Jag skulle mycket hellre vilja vara en irländs setter- Stackars bulldoggen kan ju inte ens föda sina valpar utan kejsarsnitt.

lindalotta:nä, inte jag heller. Vilken ville du hellre vara?

Mette sa...

Alltså himmel vad Shiva och Winston är lika! Jag har en ny bild på bloggen av honom idag!


Och! Idag betalade jag mitt stackars försmäktande barn! = ) Bara brevet som återstår.

LindaLotta sa...

Jag skulle nog vilja vara en liten söt cocker flicka, just för att de är så söta :)
Fast helst v allt vill jaga vara katt!

Lena Lundgren sa...

Tyvärr blev jag okcså Bulldog, fast jag har en dv.Schnauzer och trivs med det.
Som jag mår nu får hon förlite aktivitet, både fys och mentalt.Hoppas på att kunna ta igen det till sommaren (då jag ska må bra igen!!)
Kram Lena L

Annela sa...

Lena: Jag är säker på att du kommer att känna dig bättre när våren och ljuset kommer. Lilla Totti är nog ändå glad att hon får vara hos dig och vara din tröst.

Mette: Jag har lite bilder i nya inlägget. Visst är de lika?

Who links to me?