Who links to me?

30 maj, 2005

Mors dag

Åh, jag gillar Mors dag! Fast i morse -nåja i förmiddags när jag vaknade så var bara 1/3 av sönerna hemma. J. hade gått iväg tidigt på "talangträning" med fotbollen och H. var som oftast hos E.
Nu är det mycket att stå i. Förutom att J. fyller 17 i morgon (idag) så har vi ju studentfesten att tänka på. Trots att vi har cateringCarina till all mat och dukning m.m. så är det ändå en hel del att tänka på. Vaser t.ex. och en massa annat som jag redan glömt. Men jag försöker att inte jaga upp mig - vilket inte är lätt - jag har ju rätt så lätt för det och läkaren säger att jag måste undvika stress, haha.

Hur som helst - på eftermiddagen kom H. hem med lilaspräckliga vita nejlikor och sa: Tack för att du är en sån bra mamma!!! Blir man tårögd, eller...?
A. hade stora bekymmer eftersom han inte visste var J. gömt hans och J:s paket, så det fick vänta tills kvällen. Men då fick jag en uppblåsbar badkudde med våfflat vitt tygöverdrag i form av en rulle. De vet vad jag tycker om mina söner - blommor och badorgier. Jag älskar dem *suck* Sedan åt vi chokladkaka med vaniljvisp och ovanpå hade de spritsat hjärta där det stod "Mor" Vad månde bliva av dem?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att vara populär! Tre söner och alla uppvaktade.
Min yngste ringde. Han hade tänkt köpa blommor, men han hade inte tid att komma hit pga date. Den näst yngste kom hit och åt middag samt sade en hel del vackra ord. Nu ska han "febra" de andra tre med den goda middagen och "tracka" dem för den uteblivna uppmärksamheten. Att inte min dotter!!??
Hur är det med hälsan? Håller du ut till studenten?

Pia-Lia

Annela sa...

Ja, att inte din tös...

TAKEITEASY sa...

Jag var hemma hos mamma nästan hela Mors Dag. Min syrra tittade in på fredan. Brorsan hörde inte av sig alls... Mamma säger att "det gör inget, det är ju bara ett påhitt av affärsmännen", men innerst inne är hon ledsen. Men, men...det gäller väl att glädjas åt det man HAR och försöka låta bli att sörja över det som saknas. Jag önskade mig 4 söner, men fick inga barn - i det här livet! Men i nästa blir jag säkert mamma på riktigt och inte "bara" bonusmamma!

Kramar
// Fia

Annela sa...

...Och jag önskade mig flickor md rysch och pysch, men fick 3 pojkar med jeans och hårdrock, fotboll och lera, men gosiga som bara den.
Det blir aldrig som man tror - ibland blir det bättre.

Who links to me?